Wat doet de buurvrouw van Andre Pronk?

Feest-artiest Andre Pronk uit Vlaardingen heeft een razend drukke agenda vol met leuke feestjes! De van TV bekende Cult-Held is tussen de feestjes door weer de studio ingedoken met multi-producer André Kooiman (label: AKMP) voor een gloednieuwe feestplaat!

Na een aantal knotsgekke singles zoals; Banana, Kim ik heb zo’n zin, en Propeller voegt hij weer een eigen liedje toe aan zijn riante discografie! Deze keer heeft hij een plaat gemaakt met de alleszeggende titel; Mijn buurvrouw speelt met ballen! De iets wat dubbelzinnige tekst werd geschreven door Cor Kardux die eerder ook al Andre Pronk’s mega hit; “Laat je likken” schreef. Muziek-tovenaar Andre Kooiman maakte de muziek en het arrangement voor het nummer en vulde de tekst aan met een aantal geweldige kreten! Dit resulteert in een kneiter- vette feestplaat met enorme hitpotentie vol met kreunende vrouwen en gekke geluiden! Bij deze hete zomerplaat is ook weer een knotsgekke videoclip gemaakt door de bekende Ron de Cameraman. Deze werd geschoten op een tennisbaan waar de ballen aan alle kanten om de oren van Andre Pronk vlogen, die daar zichtbaar van geniet in zijn pikante videoclip! De clip is o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en via de bekende TV kanalen. De single “Mijn buurvrouw speelt met ballen” is vanaf een Mei 2024 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Andre Pronk laat met deze knaller wederom horen waarom hij de absolute koning van de lach is, met een hilarisch dubbelzinnig nummer dat heel erg in de smaak gaat vallen bij zijn steeds verder groeiende fanclub!