Stefan Mondial & Perry Zuidam – Al woonde je in Africa

Voor Stefan Mondial gaat een grote wens in vervulling. Hij was namelijk op zoek naar iemand die qua stem bij hem zou passen om een duet op te nemen. Omdat Stefan zelf beschikt over een hoog stemgeluid vond hij het niet erg handig om samen met een zangeres dit avontuur aan te gaan.

Hij dacht op dat moment aan Perry Zuidam die een zware stem heeft en ook nog eens een entertainer is waar je op kunt bouwen. Stefan kent Perry al sinds 2003 vanwege zijn taak als jurylid van het Leids Festival van het Levenslied. Perry kwam destijds als winnaar uit de bus en sindsdien is er tussen beiden een goede vriendschap ontstaan. In samenwerking met Frank Verkooyen is gekozen voor de gezellige zomersingle ‘Al woonde je in Africa’. Dit door Wim Roeffen geschreven lied gaat over een vriendschap die door alles heengaat waar je ook bent. Je hoeft elkaar niet elke dag te zien.