Renate & Bernadette Dogger bezingen Mooie Mano

Zomerse klanken die precies aansluiten bij de tekst van de nieuwste single ‘Mooie Mano’, die wordt bezongen door de zussen Renate en Bernadette Dogger. Het is de derde single die het als duo uitbrengt.

Ik hoorde het origineel en direct kwamen er al wat zinnetjes op in mijn hoofd”, vertelt Bernadette Dogger die de Nederlandse tekst schreef voor de nieuwste single. Ook Renate was enthousiast en top volksproducer Martin Sterken zorgde voor de muziekband en produceerde de single ‘Mooie Mano’. “De videoclip hebben we in de buurt van Stadskanaal opgenomen en wij vinden het natuurlijk super spannend hoe er wordt gereageerd op deze nieuwe single”, vervolgt Bernadette. De zussen zijn geen onbekenden in artiestenland en brachten in het verleden als solo artiesten meerdere singles uit. De single ‘Mooie Mano’ wordt uitgebracht onder het MAP Records label en is te beluisteren op alle muziekstreamingdiensten. De clip is te bekijken via YouTube en de diverse televisie stations. Raadpleeg en volg Renate en Bernadette op Facebook, Instagram en TikTok.