Raymond Luckger komt met zijn nieuwe single “Die fijne sfeer”

Raymond Luckger uit Helmond komt met zijn 3e single getiteld “Die fijne sfeer” ‘Dit nummer heb ik speciaal laten schrijven door het schrijversduo de Vormer & Pruysenaere en gaat echt over mijzelf, dat ik graag blijf zingen en de gezellig en leuke sfeer bij optredens belangrijk vind, dus een echt autobiografisch nummer’.
‘Ik ben met deze tekst naar Joris van Dijk van Sonic Solutions gegaan en uitgelegd wat ik graag zou willen qua muziek, daar heeft Joris echt gehoor aangegeven en zo was enige tijd later dit gezellig nummer “Die fijne sfeer” een feit’, aldus Raymond. Raymond Lückger is sinds enkele jaren actief als zanger en performer van het Nederlandstalige lied en brengt naast zijn eigen nummers ook de bekende hits van o.a. Django Wagner, John de Bever, Frank van Weert e.v.a. Maar Duitstalige nummers en ballads van Elvis zijn hem eveneens niet onbekend, dat maakt dat zijn optredens uit een gevarieerd repertoire bestaan. Vorig jaar bracht Raymond zijn single “Het engeltje op mijn schouder” uit, dit was zijn tweede single nadat hij zijn zangcarrière begon met “Oh, Mon Amour”. En nu zijn 2e single “Die fijne sfeer”, waar hij wederom een erg fijn gevoel bij heeft.
Natuurlijk hoopt hij dat deze nieuwe single, die wederom uitkomt onder het label van All 4You Records, ook weer veel gedraaid zal worden in Nederland en België bij vele zenders.