RAYMON HERMANS & Wesley Klein – Omlaag

Raymon Hermans en Wesley Klein bundelen opnieuw hun krachten in de opvolger van hun succesvolle single ‘Stapje’ met de aanstekelijke nieuwe track ‘Omlaag’. Na de lovende reacties uit het hele land op hun eerste samenwerking was een vervolg onvermijdelijk. Met ‘Omlaag’ laten Raymon Hermans en Wesley Klein opnieuw horen waarom hun stemmen zo goed bij elkaar passen.

De energieke beats, pakkende melodieën en harmonieuze samenzang maken dit nummer een absolute must-listen voor de fans van het Nederlandse lied. Het is duidelijk dat dit dynamische duo de lat nog hoger heeft gelegd met ‘Omlaag’, en ze beloven opnieuw een hit van jewelste te leveren. Dus bereid je voor om mee te zingen, te dansen en vooral te genieten van de aanstekelijke sound van Raymon Hermans en Wesley Klein in ‘Omlaag’.

Naar een idee van: Klas 2B van het Talent.