Okapi Paradise debuteert met zomers All Week

All Week is de zomerse debuutsingle van de Nederlandse dj Okapi Paradise (echte naam Remco van der Ham). Zijn sets staan bekend om hun energieke en vrolijke vibe, waarbij verschillende genres moeiteloos met elkaar verweven worden. Van de funky grooves van disco tot de diepe baslijnen van house en de opzwepende ritmes van electro, Okapi Paradise weet precies hoe hij zijn publiek in beweging moet brengen.

Deze veelzijdigheid heeft hem een geliefde gast gemaakt in en op talloze clubs, festivals en strandfeestjes.

Nu is het tijd om zijn jarenlange dj-ervaring om te zetten in eigen tracks. Okapi Paradise kijkt zelf dan ook enorm uit naar de release van All Week. “Het heeft even geduurd voordat ik wist wat voor muziek ik zelf wilde maken als dj, maar ik ben enorm blij en trots met het resultaat van mijn eerste single.”

All Week werd gemaakt in samenwerking met Robin Veldman, producer voor artiesten als Caro Emerald, Steen, Splendid en EZG, en Robin Dirksen, vocalist van onder andere Mojo Fyre en Ava Nova. Ook Tim Biesta (San Holo) en Roy Victor Seriese (Pineapple Kid) werkten mee aan de track. De mannen van Killing Skills, waarvan verschillende tracks waaraan zij meewerkten een Grammy-nominatie kregen, verzorgden de mix en de master. All Week is vanaf nu overal te beluisteren.