Nieuwe single Mitchell Stook

Laat je betoveren door het inspirerende verhaal van Mitchell, een Nederlandse singer-songwriter die de belichaming is van pure passie voor de kunst van muziek. Als jonge dromer begon hij zijn betoverende muzikale reis, geworteld in de geborgenheid van zijn eigen thuis. Zijn jeugdige oren werden gevuld met een scala aan klanken, van de diepe resonantie van klassieke meesters tot de krachtige ritmes van metal. Elk genre vormde een bouwsteen voor zijn toekomst.

Zijn nieuwe single ‘Zomer in mijn bol’ is een levendige lofzang op de zomer, doordrenkt met een aanstekelijke feel-good sfeer en aangeboden met een vrolijke babbel en een goede dosis humor.

‘Zomer in mijn bol” is te beluisteren en te downloaden op alle streamingsdiensten waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.