Nieuwe Single Christina Loreena

Zangeres Christian Loreena, woonachtig in het Belgische St. Willebrord maar geboren in Roozendaal, komt met een nieuwe single met als titel “Hemel zonder sterren” Dit nummer, geschreven door Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere, is net als haar vorige singles geproduceerd bij Manfred Jongenelis en is weer een typichs Loreena liedje geworden.
Zangeres Christien staat al vele jaren op het podium en is daardoor een ervaren entertainster en zijn haar optredens van succes verzekerd! Zo brengt ze liedjes van o.a. haar idolen Corry Konings en Mieke maar ook van andere artiesten. Wanneer ze optreed voor senioren, wat zij ook erg graag doet, en dan van deze zangeressen de liedjes zingt, doet dat wat met de mensen en kan menigeen dan een traan van ontroering niet onderdrukken.
Deze muziek kreeg zij met de paplepel ingegoten van huis uit, haar ouders waren groot fan van dit genre. Ze won tal van muziekwedstrijden en stond met diverse liedjes op meerder mooie plaatsen in diverse Nederlandse Hit Parades. Ook heeft zij een tijdje met een bevriende zanger een duo gevormd en wonnen samen het ‘Levens Lied Gala’ in 2009 voor 50.000 mensen op het plein in Tilburg.
Christien besloot verder haar eigen weg te bewandelen en bleef dit solo doen in het Nederlands, Duits en Engels. Na ruim 50 singles en enkele albums uitgebracht te hebben komt Christina Loreena dus nu met een nieuwe single met als titel “Hemel zonder sterren” en deze wordt uitgebracht onder het label van CD Hamster Music.