Na 9 jaar is Jeffrey Schenk terug! Solo! – Overuren

‘Overuren’ is een heerlijk uptempo en feel good liedje over een prille liefde en waarbij je hele lijf en vooral je hartslag ‘Overuren’ maakt, omdat je hem of haar zo té gek vindt. Compleet verliefd! Een toffe swingende track met het live/band gevoel.

Samen met zijn producer Jay van Leeuwen is Jeffrey op zoek geweest naar een nieuw geluid en sound en inmiddels liggen er een aantal liedjes klaar.

De afgelopen jaren heeft Jeffrey Schenk heel veel muziek uitgebracht, maar dat waren dan vooral samenwerkingen. Duetten met o.a. Suzan de Reus, Esmee van Kampen, Raffaela Paton. Momenteel werkt Jeffrey volop samen met de Amerikaanse actrice en zangeres Bobbie Eakes die wereldberoemd werd als Macy in ‘The Bold and the Beautiful’. Eind 2024 en in 2025 komen er heel veel leuke dingen aan met Bobbie Eakes samen. Muziek en ook liveshows!

Naast het zingen is Jeffrey tegenwoordig ook manager/agent van acteur Peter Lusse. Peter werd bekend als ‘Eddie’ in de TV-serie ‘Vrienden voor het leven’. Jeffrey produceerde ook de laatste theatervoorstelling van Peter, ‘Eddie voor het leven’, die in 2024 nog een laatste seizoen gaat touren. Ook doet Jeffrey de theaterboekingen van Peter.

‘Ik hou erg van uitstapjes en om heel veel verschillende dingen te doen. Ik wil niet maar één ding doen. Alles wat op mijn pad komt en wat ik leuk vind doe ik, aldus Jeffrey’. Jeffrey gooide in het allerlaatste seizoen hoge ogen in ‘The Voice Of Holland’. In de allerlaatste aflevering van ‘The Voice’ kon heel Nederland zien dat Ali B, Glennis Grace en Waylon draaide. Jeffrey koos voor Waylon. Helaas werd twee dagen daarna bekend dat het programma per direct stopt, vanwege de inmiddels welbekende zaken.

In 2024/2025 gaat Jeffrey op tour! Een theatertour langs 15 steden en dorpen met de voorstelling ‘Mooie liedjes’. Wie kent ze niet, al die mooie liedjes… in onze eigen moerstaal. Jeffrey Schenk neemt je mee op een reis door de afgelopen 40 jaar, en misschien nog wel wat verder terug, naar de allermooiste hits. Hits van Hazes, Neyman, Sonneveld, Boeijen en ga zo maar door. Je kent ze allemaal en ze komen allemaal voorbij in deze voorstelling. En bij alle liedjes zul je denken; ‘oh ja, weet je nog toen’. Dat is het mooie aan muziek, en zeker aan muziek in onze eigen taal. Er kleeft altijd een herinnering aan.