Mike Rieva – Laat me leven

Mike Rieva had vorig jaar nog niet verwacht dat hij ooit een studio in zou duiken om een single op te nemen. Daar was de 22- jarige jongeman uit Dongen helemaal nog niet mee bezig. Heel toevallig was Frank Verkooyen als zanger geboekt om te komen zingen voor een vriendin van zijn moeder.

Na afloop liep Frank naar Mike toe en complimenteerde hem met de manier waarop hij als een soort entertainer het optreden aanschouwde. Frank zag in hem een zanger in spe en gaf zijn visitekaartje af. Daarnaast deelde hij ook de contactgegevens van zangcoach Dian Senders met het verzoek om zangles bij haar te nemen. Omdat Mike volgens Dian klaar was voor de volgende stap hebben ze samen veel naar muziek geluisterd om een weloverwogen keuze te kunnen maken voor zijn eerste single. Mike: ‘We hebben gekozen voor het feestnummer ‘Laat me leven’. ¬†Het gaat over een meid die ik leuk vind en waar ik graag mee proost.