Martin der Bruder brengt party versie van het Wilhelmus

Met het EK voetbal voor de boeg kunnen onze Oranje leeuwen alle support gebruiken, dus heeft onze eigen Koning Voetbal Martin der Bruder zijn party-versie van het Wilhelmus ook nog eens in een speciaal Oranje jasje gestoken. Hup Holland Hup! In de studio van de Dutch Music Friends (DMF) is de oranjekoorts al tot grote hoogte gestegen, aan de vooravond van de Europese kampioenschappen voetbal in Duitsland.

Want we houden van Oranje en daar hoort natuurlijk een kraker van een volkslied bij. Des te groter is tenslotte de kans dat de leeuw op voetbalschoenen weer – net als in 1988, in het hol van de leeuw – Europees kampioen wordt. Aanvalluh! is de beste verdediging en ook nu hebben we weer een goed stel hoor. Internationale klasse en ervaring genoeg om het Wilhelmus tot en met de finale te laten klinken en de cup mee naar Nederland te brengen. Onze eigen bitterballenkoning Martin der Bruder is een fervent supporter van het Nederlands elftal en als er wat te vieren valt is ie sowieso graag van de partij. Voor de aftrap, in de rust of tijdens de derde helft van elke Oranje/voetbalfeestje is hij dé speler die je het beste kunt opstellen. Scoort altijd! Verstand van zaken heeft de altijd goedlachse Steenbergenaar ook. ,,We moeten vrij onverveerd de strijd aan gaan en den vaderland getrouwe blijven”, is zijn advies aan bondscoach Ronald Koeman. ,,We zingen luidkeels dat we van Duitsen bloed zijn en de Koning van Hispanje altijd hebben geëerd, maar die titel is voor Oranje!”