Kayleigh’s “Zonnedans” is een lied vol positiviteit en vreugde

Als enkel de weerman de waarheid sprak dan waren sommige dagen donker en grijs. Kayleigh gaat in tegen deze negatieve straalstroom, ze ziet het leven als een mooie reis. Kayleigh laat je zingen én dansen op het ritme van de tamtam. Haar Zonnedans, met een aanstekelijke “rapapaparapam”, moedigt iedereen aan om mee te dansen, ongeacht huidskleur of achtergrond.
Kayleigh swingt dit jaar met haar zonnedans door de zomer, samen met : ARE U FAMOUS! De jongste van Vlaanderen brengt zo haar eigen boodschap want Kayleigh’s “Zonnedans” is een lied vol positiviteit en vreugde. Het moedigt mensen aan om hun zorgen los te laten, samen te dansen en te genieten van het moment. Of het nu een zonnige of een grijze dag is, dit lied herinnert ons eraan dat we altijd de keuze hebben om het leven te beleven en samen te dansen op het ritme van de muziek!