Jovano – Ola lele

Het viel Jovano Dingenouts op dat steeds meer collega artiesten de aanstekelijke woorden ‘Oya Lele’, tijdens de bekende ’tussen stukjes’ opvulden. Omdat het publiek daar altijd in meegaat besprak Jovano met producer Manfred Jongenelis de mogelijkheden om hier een nieuwe versie van te maken.

Als snel kwamen de mannen tot de conclusie dat een gipsy uitvoering het meest voor de hand liggend zou zijn. Daarvoor werd dé aangewezen gitarist Zonzo Basily benaderd die als geen ander dat gevoel kan overbrengen. Het resultaat is een lekkere zomerse meezinger die kan rekenen op veel interactie met de menigte. Overigens groeit de populariteit van deze 23-jarige zanger enorm. Dat komt mede door zijn deelname aan de RTL5 realityserie ‘Bij ons op het kamp’ waar momenteel de herhaling van vorig jaar te zien is