“Jo-Ann Hamer” lanceert in samenwerking met haar producer “Roy Otters” een mooi cover duet “Zonder jou”.

“Jo-Ann Hamer” is geboren in Zwolle en groeide op met haar ouders en twee oudere zussen. Voor haar is het allemaal begonnen in haar tienerjaren. Ze vond het leuk om te doen maar dacht altijd ik ben niet goed genoeg. Vaak kreeg ze dat dan ook te horen als het leuk is voor jezelf en je hebt er plezier in dan is het als hobby wel leuk maar je zal er nooit ver mee komen.

Vandaar dat ze dan ook nooit echt serieus meer iets mee deed tot dat ze haar vriend “Mario” leerde kennen die blijkt haar grote steun en achterban te zijn. “Mario” filmde tijdens het repeteren thuis “Jo-Ann” via Tik Tok en vanuit daar kwamen vele positieve reacties van de kijkers en zo groeide haar kanaal tot vele volgers die tot de dag nog van vandaag haar liedjes beluisteren. Inmiddels heeft “Jo-Ann” al iets meer dan 7000 volgers op haar Tik Tok profiel en heeft ze ook al meegedaan met aantal talentenjachten waaronder die van “Stanley Hazes” en daar reikte ze zelfs tot aan de grote finale. En mede ook door haar vriend kwam ze ook bij producer “Roy Otters” in “Apeldoorn” terecht en na haar eerste 2 eigen singles en het eerder lanceren van een duet met haar collega en goede vriend “Ricardo Kamp” laat “Jo-Ann” toch ook wel zien dat ze veel meer in huis heeft als enkel een solo zangeres te zijn. Deze single “Zonder jou” is geproduceerd door “Roy Otters” en komt uit op het label van “Anro Producions” en Nederlandse tekst is geschreven door “Han Kooreneef” die deze single speciaal geschreven heeft voor “Simone Kleinsma” en “Paul de Leeuw” die dit nummer lanceerde in 1995.