Jan Stavast komt met nieuwe single “Ik wil met jou dansen heel de nacht”

Jan Stavast, een bekende naam in de Nederlandse muziekwereld, heeft onlangs zijn gloednieuwe single “Ik wil met jou dansen heel de nacht” uitgebracht. Dit vrolijke nummer, perfect voor de zomer, belooft een hit te worden.

Het idee voor deze single ontstond tijdens een optreden van Jan. Na afloop raakte hij in gesprek met Arjan Venemann van het label AV Music. Arjan was meteen enthousiast over Jan’s energieke optreden en zijn vermogen om het publiek mee te nemen. Ze spraken af om samen te werken, en zo werd de basis gelegd voor “Ik wil met jou dansen heel de nacht”.
De tekst van het nummer is geschreven door Bart van Loon, die eerder al eens succesvol met Jan samenwerkte. Bart’s talent om pakkende, meeslepende teksten te schrijven komt duidelijk naar voren in dit nummer. De vrolijke en dansbare melodie nodigt uit om de hele nacht door
te dansen, precies zoals de titel belooft.
Hoewel de videoclip voor het nummer nog in de maak is en op een later tijdstip zal verschijnen, is de single nu al een groot succes. Fans van Jan Stavast kijken vol verwachting uit naar wat hij nog meer in petto heeft voor 2024, want “Ik wil met jou dansen heel de nacht” is slechts het eerste van meerdere nieuwe nummers die dit jaar zullen volgen. Met deze single zet Jan Stavast de toon voor een stralende muzikale zomer en bevestigt hij opnieuw zijn plek in de Nederlandstalige muziek.