Jacqueline Veldmeijer swingt de zomer in met single ‘KOM DANS MAAR MEE’

In december 2023 maakten we al kennis met Jacqueline Veldmeijer. Met haar debuut single ‘Jij en ik’ wist zij menig radiostation te overtuigen van haar zangkwaliteiten. Het begon allemaal als verrassing voor haar man tijdens hun bruiloft. Jacqueline nam een nummer op en verraste hiermee menig bezoeker op het trouwfeest. Het zorgde ervoor dat zij een eigen nummer ging opnemen.

Na veel complimenten te hebben ontvangen, werd Jacqueline gemotiveerd om een nieuwe single op te nemen. Jacqueline dook wederom bij producer Peter van Kesteren de Leico Music studio in met de wens voor een zomerse track en dat is goed gelukt. De titel is ‘Kom dans maar mee’ en Jacqueline zegt zelf hierover: ‘Ik ben een mooie samenwerking aangegaan met rapper Jan Stienstra, die met zijn eigen geschreven couplet een mooi stuk rap weet neer te zetten. Het nummer gaat over dansen. Wat ik wil overbrengen met het liedje is, vooral niet nadenken, muziek lekker hard en dansen maar’. Critici menen dat de single ‘Kom dans maar mee’ hoge ogen gaat gooien. De reggaeton sfeer en Spaanse invloeden geven samen met de rap van Jan Stienstra een heerlijke zomerse vibe aan dit nummer. Het refrein is een echte oorwurm dus probeer maar eens stil te blijven zitten. De release wordt verzorgd door D-River Music en de plug en promotie door UltimateDisk.