Inge Ingrid komt met “Altijd een nieuwe morgen”

De uit Emmen afkomstige zangeres Inge Ingrid draait al vele jaren mee in de Nederlandstalige muziekwereld en komt met een mooie nieuwe single “Altijd een nieuwe morgen” Na haar vorige single “Te veel & te vaak” zocht zij opnieuw contact met producer en schrijver Martin Sterken om een nieuwe song op te nemen.
‘Inge Ingrid vertelt, Martin zei, ik heb nog wel iets moois voor jou, een lied wat wel bij jou past. Toen ik het geluisterd heb en de tekst goed bekeken had, dacht ik inderdaad dit past bij mij.
Het had een tekst waar velen zich in kunnen vinden, dus dacht we gaan er voor en maken er ons eigen nummer van en hiermee is “Altijd een nieuwe morgen” een lekker vlot en meezing nummer geworden. Ik hoop dan ook dat we vele mensen er mee kunnen bereiken, want, Leef en pluk elke dag en geniet, we genieten te weinig van alle mooie dingen’.
Bij deze nieuwe single hoort natuurlijk ook een clip en deze is gemaakt door de mannen van CreAgency en Jan de Vrieze was de Creatieve Director.