Hugo Peeters komt met prachtige nieuwe single “Jouw liefde voelt als de zon”

Hugo Peeters uit Gendt komt met een prachtige nieuwe single met als titel “Jouw liefde voelt als de zon” en dat nummer zal het zeker goed gaan doen op vele zenders. Hugo vertelt hoe deze single tot stand is gekomen, ‘Sinds vorig jaar September ben ik ook gaan optreden met Live begeleidingsmuzikanten, een prachtige ervaring en geweldig leuk om te doen.
De gitarist, Roland Peters Van Neijenhof speelt ook regelmatig gitaarpartijen in voor studio Evolution van Marco Luesink en deze vertelde hem dat hij al geruime tijd een liedje op de plank had liggen die hij Roland liet horen, naar eigen zeggen zei hij “dit is mijn beste Liedje”!
Roland bedacht nog een aantal mooie muzikale aanvullingen voor de gitaarpartijen en vocals en zo was de muziek geboren. Nu werd er nog een passende artiest gezocht om dit te gaan vertolken. Toen mij gevraagd werd of ik interesse had, de tekst gelezen had en de muziek hoorde, was ik direct helemaal verkocht.
En zo is “Jouw liefde voelt als de zon” als mooie puzzelstukjes perfect in elkaar gevallen en komt nu dus uit onder het MA-RO Music Label. Nu moet heel Nederland het als een mooi schilderij nog aan de wand gaan hangen. Alle ingrediënten zijn er, alleen het haakje hoeft nog maar in de muur om hem op te hangen aldus een super trotse en blije Hugo Peeters’.