Ed@Night brengt heerlijk “Groen water”

Op 20 juni 2024 aanstaande is het dan eindelijk zover, vlak voor de start van de zomer released “Ed Linger aka ED @ NIGHT” zijn zomers klinkende single “GROEN WATER”. In 2013 besloot Nederlands grootste brouwer het bekende bruine flesje te gaan vervangen voor een nieuwe fles die groengekleurd werd, en zo is GROENWATER geboren.

Dat heerlijke, dansbare, zomerse en vooral feestelijke gevoel dat je meteen krijgt als GROENWATER aanvangt, laat je ook niet meer los. De zomer slaat meteen in je bol en de voetjes moeten van de vloer, want dat is het motto van ED @ NIGHT. ED @ NIGHT houdt wel van een feestje en daar is ook helemaal niets mis mee, vinden wij. Zeker in deze tijd is het belangrijk om de gedachten op regelmatige basis goed te verzetten, zodat je weer vrolijk in het leven kunt staan, maar ook kunt kijken.

GROEN WATER heeft ook echt alles in zich om die vibe te creëren, de stem van Ed helpt daar zeker ook bij, donker, warm, open en vooral vrolijk maakt dit nummer compleet om een echte zomerknaller te gaan worden. Kom en dans met ons mee de zwoele nacht in en geniet van GROEN WATER.
GROEN WATER