Delano Bisschops – Vier het leven

Delano Bisschops brengt zijn nieuwe single ‘Vier het leven’ uit bij Smaragd Music. Delano: ‘Robby Langendorff reageerde enthousiast en nodigde me uit om het één en ander te bespreken en de werkwijze van dit platenlabel uit te leggen.

Ik vertelde dat ik zeer tevreden was over Sonic Solutions en dat ik daar ook mijn nieuwe single had opgenomen. Bijzonder aan deze opname is dat Manfred Jongenelis de accordeonpartijen had ingespeeld. Robby en Manfred kennen elkaar heel goed en wat dat betreft stond niets meer in de weg om in zee te gaan met Smaragd Music. De tekst van ‘Vier het leven’ heb ikzelf geschreven. Ik krijg altijd inspiratie als ik in het bos loop. Ik denk dan aan het onderwerp waarover ik wil zingen en er ontstaan dan zinnen die ik opsla op m’n telefoon. De melodielijn kwam op een gegeven moment vanzelf en heb dit samen met de tekst opgenomen met de voice recorder. Daarmee ben ik naar Sonic Solutions gegaan en zij hebben de muziek er omheen gebouwd. Het eindresultaat is een vrolijk zomers liedje waar ik erg trots op ben.