Chris Bruijn lanceert feestknaller ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’ opnieuw in remix met DJ Thomas Hardcore

De populaire feestzanger Chris Bruijn blaast nieuw leven in zijn feesthit ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’, oorspronkelijk uitgebracht in 2022, met een spetterende remix in samenwerking met DJ Thomas Hardcore. Deze verfrissende uitvoering, geproduceerd en gecomponeerd door Ger Oerlemans, belooft een gegarandeerd succes te worden op de talloze festivals die deze zomer door heel Nederland plaatsvinden.

“Hey, Doe Mij Een Borrel” heeft al bewezen een publieksfavoriet te zijn, en met deze nieuwe remix verwachten we een nog breder publiek te bereiken. De combinatie van Chris Bruijn’s kenmerkende feestvibes en de energieke beats van DJ Thomas Hardcore zorgen voor een explosieve track die de zomerfestivals zal veroveren.

René Karst schrijft nieuwe single voor Chris Bruijn
Deze remix is slechts een voorproefje van wat komen gaat. Medio juli brengt Chris Bruijn een gloednieuwe single uit, geschreven door niemand minder dan RenĂ© Karst. Deze single, vol feestelijke zomerse klanken, wordt wederom geproduceerd door het succesvolle duo Chris Bruijn en Ger Oerlemans. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe single net zo enthousiast ontvangen zal worden als de remix van ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’.