Brian Vliem lanceert debuutsingle ‘Ben Je Vanavond Van Mij?’

Brian Vliem (bekend van o.a. ”I Can See Your Voice”)  komt met zijn eerste officiële single. De nog maar 21-jarige Brian begon jaren geleden zijn muzikale carrière op een buurt barbecue maar is razendsnel uitgegroeid tot een veelgevraagd artiest. Onlangs stond hij nog op de middenstip van het Gelredome Arnhem voor 14.000 mensen te zingen. Hij scoorde hoge ogen in het programma, ”I can see your Voice”, waar hij in de finale een duet mocht zingen met Thomas Berge.

 

Met zijn grote droom, landelijk door breken, klopte hij op een dag aan bij de Rooftopstudio’s van Edwin van Hoevelaak om te vragen of Edwin een lied voor hem wilde schrijven. Van Hoevelaak die ontelbare grote hits op zijn naam heeft staan, van o.a. André Hazes jr., Jeroen van der Boom, Nick & Simon etc. zag gelijk het talent van Brian en stemde toe. Het resulteerde in het lied ‘Ben Je Vanavond Van Mij? ” een heerlijk vrolijk nummer, met zomerse klanken voor elk moment van de dag.

 

Brian: “Ik vind het een eer om te mogen samenwerken met Edwin van Hoevelaak, ooit eerder heb ik een liedje opgenomen, maar zie deze single als mijn eerste echte stap naar de start van mijn carrière als professioneel zanger, ik kan niet wachten om het met iedereen te delen!”

 

Edwin van Hoevelaak: “Ik bewonder Brian Vliem om zijn talent, lef en doorzettingsvermogen. Het kan zo maar eens zijn dat we van Brian nog heel veel gaan horen!”