Boy Lever heeft zin in de zomer

Het is al weer een tijdje geleden dat Boy Lever een single heeft gebracht. Dit keer komt hij met een nieuwe gezellige dans plaat! “Ze dans daar eenzaam in de nacht” .

De 32-jarige zanger Boy Lever Woonachtig in Zaltbommel samen met zijn vrouw en hun kindjes 2 zoons en 1 dochter is in dagelijks werkzaam bij Van Der Wal Vans in Langerak. Sinds 2017 timmert Boy Lever hard aan zijn zangcarrière en heeft al heel veel mooie dingen mogen meemaken van hele grote tot kleine. Van tuinfeestjes tot het Mega Piraten Festijn. Van de kroeg tot discotheek. Hij heeft al vele podia mogen betreden en meegewerkt aan diverse tv-programma’s. Met de nieuwe single “Ze danst daar eenzaam in de nacht” hoopt Boy Lever zichzelf steeds meer op de kaart te gaan zetten en steeds meer naamsbekendheid te krijgen.
Hij heeft deze single gemaakt in samenwerking met Richard Pot van Music Experience. Ze hebben samen ook de videoclip gemaakt met prachtige danseressen van twostepforward op een zonnig strand en met deze gezellige muziek krijg je gelijk zin in de zomer.