Bertjan verlangt naar het mooie weer in de “Zomertijd”

“Bertjan” verlangt naar het mooie weer in de “Zomertijd” na al die maanden van vele regen en slecht weer verlangt iedereen toch wel echt naar de start van de zomer waarbij het lekker warm is en stuk aangenamer, iedereen is het wel een beetje beu na zo slechte regenachtige lente.

Mede dankzij zijn vrouw “Anna” komt “Bertjan” dan ook eens met een mooie zomerse single die het weleens goed zou kunnen doen nog voordat de zomer dan ook echt begonnen is. Met de single “Zomertijd” hoopt “Bertjan” het zomerse gevoel bij een ieder van u te brengen. In de zomer zijn de mensen toch wat vaker vrolijker als andere seizoenen van het jaar. Deze single is opgenomen in de studio van “Sonic Solutions” van “Joris van Dijk” uit Roosendaal.
Deze single is te beluisteren en te downloaden in alle bekende portals. Voor meer informatie en/of boekingen kunt u altijd eens een kijkje nemen op de website van zanger Bertjan https://zangerbertjan.nl/
Op vrijdag 28 juni 2024 zal er dan ook een bijkomende cd-presentatie georganiseerd worden bij  “Eetcafé Vallen” op het adres “Stationsstraat 49 3451 BW te Vleuten” waar we samen er een groot feest van willen maken in zomerse sferen. Wilt u hierbij aanwezig zijn dat kan voor meer informatie of reserveren kunt u even naar zijn facebookpagina surfen .