The Festy Boys zetten tent op z’n kop met feestknaller ‘ZOEK HET ZELF UIT’

‘Zoek het zelf uit’ Kwam tot stand door een samenwerking tussen Jan Rooymans, Peter de Koning, en Frans Duijts die deze plaat schreven tijdens een Writers Camp.

Het liedje gaat over een verbroken relatie, waarbij beide partners boosheid en dan weer twijfel hebben. Heel herkenbaar voor wie in die situatie ooit heeft gezeten. Met producer Manfred Jongenelis is deze feest/pop plaat tot een absoluut hoogtepunt gekomen in de productie. Laat je verrassen door het meeslepende ritme en ontdek weer een nieuwe kant van de veelzijdige act The Festy Boys.
The Festy Boys is uniek in zijn soort. Deze solo-act biedt wat meer dan de standaard zanger, met bekende releases als ‘Piano Man’, ‘Wild Rover’ en ‘De Fles’ (met Frans Duijts), laat hij iedereen meezingen! Gedurende 45 minuten weet The Festy Boys elke zaal of feesttent vakkundig af te breken. Door zijn jaren lange ervaring als feestartiest en zijn opzwepende repertoire is The Festy Boys zeker van meerwaarde op ieder evenement of festival.
The Festy Boys heeft diverse samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Frans Duijts, Django Wagner, Peter Beense, Barry Fest en Party DJ W en is dus geen onbekende in het feestcircuit. ‘Zoek het zelf uit’ is vanaf vandaag overal te downloaden en te streamen via alle bekende kanalen en de RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk.