Nieuwe single Justine Pelmelay

Regenboog is de titel van het prachtige lied van onze Nationale trots Justine Pelmelay, een geweldige zangeres die jaren geleden uitkwam voor Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in 1989.

Bij de Bookmakers was zij destijds  huizenhoog favoriet, mede omdat de vakjury zowel haar stem als het lied prachtig  vonden. Door omstandigheden heeft Justine toen helaas het Eurovisie Songfestival niet gewonnen.
Justine werd onlangs nog op tv gevraagd hoe zij het lied van Joost Klein vond en Justine zei hierover dat zij het lied Europapa commercieel en leuk bedacht vond en heel geschikt voor de jeugd en dat zij benieuwd was wat het liedje zou gaan doen.
Iedereen weet ondertussen hoe het is afgelopen met Joost Klein want hij mocht helaas zijn hit niet vertolken.
Singer Songwriter Danny  Ferdinandus vroeg daarna aan Justine hoe zij het zou vinden om het lied Regenboog (dat hij jaren geleden  gemaakt had voor Justine) nu in deze tijd uit te brengen.
Op dit moment  heerst nl zoveel negatieve energie rond het Festival dat door nu met een mooi positief lied te komen, dat zij mensen kan laten horen dat het Eurovisie Songfestival bedoeld was om artiesten en liedjes schrijvers een groot en bijzonder podium te geven.
Vele grote artiesten namen vroeger deel aan het festival denk aan ABBA, Celine Dion, Cliff Richard en nog vele grote artiesten. Het zou toch mooi zijn als het festival weer back to the basic zou gaan zonder ouderwets te zijn.
Met het lied Regenboog denken Danny en mede songwriter Dick dat echte mooie muziek tijdloos is.  En als het gezongen wordt door een geweldige zangeres het de mensen altijd zal raken in hun hart, want liefde geeft de wereld hoop.