Miss Montreal – Samen Eén

‘Samen één’ is een liefdevolle ode aan haar partner en aan het leven dat ze momenteel leidt. Miss Montreal ; “‘Samen één’ gaat over het feit dat ik jarenlang alleen maar aan mijn carrière heb gewerkt.

Ik dacht dat liefde niet voor mij was weggelegd en voelde me naast optreden vaak best eenzaam. Ik had geen invulling voor mijn vrije dagen; ik wachtte letterlijk tot ik weer mocht optreden. Door iemand die ik heb ontmoet, ben ik nu verslaafd aan golfen, de zee, water, kiten en zeilen. Dat heeft mijn leven positief veranderd. Nu is er meer dan alleen maar Miss Montreal; er is liefde en ruimte om te reizen en gave dingen te doen. Vroeger had ik nooit gedacht dat dit mij zou overkomen,” zegt Sanne Hans. Naast het uitbrengen van haar nieuwe single kondigt ze ook aan dat er later dit jaar een album zal verschijnen. Momenteel is Sanne druk bezig met haar volledig uitverkochte theatertour, waarvoor ruim 32.000 kaartjes zijn verkocht.