Jeffrey Hanemaaijer – Leven alsof morgen niet bestaat

In diverse media werd al aangekondigd dat de Married at First Sight deelnemer Jeffrey Hanemaaijer een zangcarrière aan het starten was. Inmiddels zijn alle voorbereidingen achter de rug en is zijn debuutsingle ‘Leven alsof morgen niet bestaat’ een feit.

In het dagelijks leven runt hij als elektricien het bedrijf Jeffreys Klussen. In het goed bekeken tv-programma RTL4 programma werd al duidelijk dat hij een passie had voor muziek. Jeffrey: ‘Gelukkig heb ik vakkundige en betrouwbare mensen leren kennen die mij helpen om een plekje te veroveren in de Nederlandstalige muziekwereld. Ik zing momenteel alleen maar covers van bekende feestknallers, maar heb al aangegeven te willen werken aan een eigen repertoire. Ik ben daarom ook heel erg blij met mijn eerste nummer ‘Leven alsof morgen niet bestaat’. Het compleet nieuwe lied begint met een heerlijke accordeonpartij die meteen de stemming erin brengt.