ANTONIO HOLSKEN WERKT VERDER AAN LANDELIJKE BEKENDHEID MET ‘IK HEB GENOEG AAN JOU’

Je kunt wel stellen dat Antonio Holsken zo langzamerhand een bekende Nederlander is geworden. Al twee seizoen lang is hij samen met z’n partner Frans te bewonderen in de RTL-5 realityserie ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Binnenkort starten de opnames van een nieuwe serie reeks afleveringen waarin Antonio en Frans wederom te bewonderen zijn.

Omdat Antonio hoopt op nog meer bekendheid als zanger/ entertainer te verwerven is hij een samenwerking aangegaan met Ton van Gils (Nationale Artiesten Parade). De eerste single van Antonio die op dat label verschijnt is getiteld ‘Ik Heb Genoeg Aan Jou’. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions o.l.v. producer Joris van Dijk.
Antonio: ‘Omdat ik graag een gezellige foxtrot wilde hebben nam ik contact op met Pascal de Vormer. Hij heeft in het verleden de demo van mijn spraakmakende single ‘Maak Me Gek Gooi Je Haar Los’ ook
gemaakt en ik vroeg hem of hij iets in de stijl van mijn twee jaar geleden gelanceerde plaat ‘Meer Hoef Ik Niet’ kon maken. Samen met een andere grootheid in de nationale muziekwereld P. Pruyssenaere
heeft hij een nummer ontworpen dat nét iets vlotter is met een niet al te moeilijke tekst. Muzikaal voldoet het helemaal naar mijn wensen en heb er alle vertrouwen in dat ik mijn fans daar in ieder geval een groot plezier mee doe.’
‘Ik Heb Genoeg Aan Jou’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 25 april 2024 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Jaap van Didden, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Antonio Holsken..