Anthony Lutgens droomt van ‘Amore’

De zomer staat nu echt voor de deur en zanger Anthony Lutgens droomt al van de liefde. In zijn nieuwe single ‘Amore Amore’ die deze week verschijnt op het legendarische Telstar label neemt hij je mee naar een zomerse droom.

Zanger Anthony Lutgens is al lang geen onbekende meer. De zanger is regelmatig te zien op TV, zoals onlangs nog in het programma ‘Hart voor Muziek’. Ook de videoclips zijn op TV te zien, en met name regionale radiostations hebben Anthony al in hun playlist en hun hart gesloten.

Terwijl de vorige singel ‘Blij Dat Ik Leef’ nog op sommige plaatsen in de hitlijsten staat komt Anthony nu alweer met een nieuwe plaat.

Amore Amore is een vrolijke schlager met een heerlijk zomers ritme, dat uitnodigt om te dansen. De videoclip werd opgenomen in de Spaanse plaats Salou.