‘Zoals Jij’ kenmerkt het tienjarig bestaan van SUITZ.

Begonnen als pubers met een droom, zijn ze inmiddels meer dan 150 keer per jaar te vinden door het hele land met hun show. Het nummer ‘Zoals Jij’ staat voor het vinden van de liefde van je leven en volwassen worden met grote verantwoordelijkheden. Het was dan ook snel duidelijk dat op deze speciale jubileumsong alleen de allerbeste muzikanten moesten spelen, met als kers op de taart niemand minder dan Norman Bonink (BLØF) op de drums.

Akoestisch feestduo SUITZ bestaat uit Daan van Dreumel en Nicky Kepser. Inmiddels hebben de 2 heren al meer dan 750 optredens op hun naam staan, van Zweden tot Luxemburg en van Friesland tot Zeeland.  Deze 2 ideale schoonzonen zetten met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, gewapend met twee gitaren en een bassdrum iedere tent op z’n kop. Ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld, laten alle muziekgenres aan bod komen: Van ABBA tot Brabant, van Ed Sheeran tot Liever te dik in de kist.

En alsof dat nog niet genoeg is, mag het publiek zelf ook een duit in het zakje doen, want qua repertoire zijn ze nog flexibeler dan een tuinslang.