Tom Haver doet het nog één keer!

Met de winter achter de rug en de lente die al vroeg is ingevallen dit jaar heeft iedereen zo ongeveer lentekriebels. Het perfecte moment om er dan ook een nummer over te schrijven. “Nog één keer” is de nieuwe single waarin Tom een moment beschrijft waar bijna iedereen zich wel eens in heeft bevonden.

 

Tiktok

Je kan er bijna niet meer onderuit. Tiktok en Nederlandse muziek zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tom is daarom met het Alkmaars showballet samen gaan zitten en ze hebben een aanstekelijk Tiktok dansje bedacht waar zonder twijfel iedereen een eigen filmpje en versie van wil maken.

Memorabele Clip

Hoewel de tekst voor zich spreekt kan een clip natuurlijk niet ontbreken. Wie kent de legendarische scène van “Say Anything” nog, want de clip is ene ludieke bewerking van deze scene met natuurlijk een ‘eind goed, al goed’ scenario.

Commentaar

Naast alle positieve reacties zijn er ook natuurlijk mensen die er wat van moeten vinden.

Tom:“Ik vind het zelf heel herkenbaar. Bijna iedereen denkt wel eens terug aan een relatie met het idee van ‘zullen we het niet nog één keer gewoon doen’. Dat dit suggestief is of bij bepaalde mensen niet goed valt kan ik me niet zo druk om maken. Ik denk dat dat een stuk gezonder is dan een mantra meezingen over drank en drugs waarvan je zéker weet dat als je je daar mee inlaat het vaak écht fout eindigt.”

Toekomst

Via VolendamMusic zijn er inmiddels een aantal leuke contacten gelegden meerdere studio sessies geweest waarmee Haver de komende maanden gaat laten zien en horen dat er weer een heel nieuw hoofdstuk voor is begonnen. Is dit een voorzet naar een nieuw album?

Tom:“ Een heel album durf ik nog niet met zekerheid te zeggen, maar nu we eenmaal bezig zijn heb ik de smaak weer helemaal te pakken, dus ik sluit een album zeker niet uit!”

Wie benieuwd is naar ‘Nog één keer’ en naar de beelden kan het nummer vanaf 2 april downloaden of beluisteren via Spotify, Apple Music en alle andere digitale streaming kanalen. De clip is te zien op YouTube.