Sani van Mullem – Dit is wat het is

De naam Sani van Mullem zal bij de kijkers van het tv-programma ‘De Hollandse Nieuwe’ enigszins bekend voorkomen Vooral om samen met zijn grote voorbeeld René Froger voor het grote publiek een lied te zingen, ziet hij als één van de hoogtepunten die hij tot nu toe heeft mee mogen maken. Robby Langendorff (Smaragd Music) nam vervolgens ook nog contact op met hem om te praten over een eventuele samenwerking.

Na een goed gesprek en wederzijds vertrouwen is er een overeenkomst van 1 jaar getekend. Sani: ‘Ik heb Robby leren kennen als een man die weet waar hij over praat. Hij bracht me in contact met producer Manfred Jongenelis. Ik wilde in eerste instantie vanwege m’n achtergrond me gaan richten op de Gypsy sound. Het team van Smaragd Music waar Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk ook deel van uitmaken hadden daar toch een ander idee over. Ze wisten me te overtuigen om voor een andere sound te kiezen. Met trots presenteer ik dan ook ‘Dit Is Wat Het Is’. Ik moet er nog wel even aan wennen omdat het compleet anders is dan wat ik tot nu toe heb gedaan, maar ik sta er volledig achter.  De eerste stap om een eigen repertoire te zetten is gezet.’