Ralph Louie herdenkt met zijn “Soldier on”

Ralph Louie belicht met zijn nieuwe single “Soldier On” de soldaten uit de Tweede Wereldoorlog, die ervoor zorgden dat wij tot op de dag van vandaag vrijheid kennen. Terecht herdenken we elk jaar op 4 en 5 mei degenen die gesneuveld zijn.

De twee minuten stilte maakten in zijn kindertijd een diepe indruk. En de verhalen van zijn oma gaven een schets van de bezetting. Hij heeft gekozen om een verhaal te vertellen vanuit het perspectief van een amerikaanse soldaat, die zich geroepen voelt om te vechten voor het goede. Hij laat een onbezorgde omgeving achter zich en komt terecht in een traumatische situatie.
De productie van “Soldier On” is gedaan door Henk Pool, de gerenommeerde producer/songwriter van Artica Studios, die met tal van bekende artiesten heeft samengewerkt. Het eindresultaat is een drijvend live gevoel met americana invloeden.
De komende periode zal Ralph Louie meer optreden, meer liedjes schrijven en voor het najaar van 2024 een nieuwe single uitbrengen.