Peter Plotseling gaat ouderwets Hakhuh: Daar bij die Malle Molen!

Het nummer zit vol met die herkenbare 90’s sounds en heeft een heerlijk tempo waar je lekker los op kan! Ff
wachten, ff wachten nog, nog ff wachten, Hakkuh! geeft de intentie van het nummer precies weer!

De Limburgse ras-entertainer Peter Plotseling bracht de afgelopen maanden een aantal geweldige feestsingles uit die nog steeds met regelmaat te horen zijn op de nationale en regionale radiozenders. Met nummers als; De Boeren Klompen Polka, Verstappen Kampioen en He Ba Ba Riba behaalden hij veel views en streams op Spotfy en Youtube. Met de zomer in naantocht gooit Peter Plotseling het deze keer over een compleet andere boeg. Als groot liefhebber van de oude 90’s house sound heeft hij samen met The Jolly Jokers een vette hakkuh-
remix gemaakt met de ;tel; Daar bij die malle molen! Deze lekkere commerciële rave-plaat is gemaakt in de studio van producer Andre Kooiman die samen met Johan Keijers al een aantal hits produceerde voor Peter Plotseling. Het nummer zit vol met die herkenbare 90’s sounds en heeft een heerlijk tempo waar je lekker los op kan! Ff wachten, ff wachten nog, nog ff wachten, Hakkuh! geeft de snelheid en intentie van het nummer precies weer, en is een potentiële hit in de dop!
De single “Daar bij die malle molen!” is vanaf April 2024 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label Music Group. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke 90’s revival sound heeft Peter Plotseling een enorme potentiële feestknaller te pakken die zomaar eens uit kan groeien tot een enorme feestknaller in de happy house scene.