Patty Brard – Panter feest

Entertainmentlegende Patty Brard nodigt heel Nederland uit om met haar het leven te vieren naar aanleiding van haar 70e verjaardag. Op vrijdag 14 maart 2025 vindt Patty’s Panter Party plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Het belooft het meest epische verjaardagsfeest van het jaar te worden, met als rode draad de muzikale soundtrack van haar leven. Roxeanne Hazes, Anita Meyer en Robin S. zijn de eerste artiesten die bekendgemaakt zijn, en dat is nog maar het begin van de stortvloed aan verrassende artiesten en onvergetelijke optredens. Dus trek je beste panterpak en je glitterlaarzen aan. kaarten zijn vanaf nu te koop via pattybrard.nl. Speciaal voor Patty’s Panter Party heb ik samen met hitproducer Emile Hartkamp het nieuwe themanummer ‘Panter Feest’ gemaakt om alvast helemaal in de sfeer van het grootste panter feest van Nederland te komen.”