Oude klassieker van Zusjes de Roo nu in nieuw jasje gestoken door Janneke de Roo.

Al jaren dat “Morgen is misschien te laat” veel Airplay heeft bij de piratenstations in  (vooral) het Oosten van het land. Niet vreemd dat op de piratenfeesten deze single dan ook luidkeels wordt meegezongen. “Morgen is misschien te laat” is een nummer van de Zusjes de Roo en na “Blauwe Korenbloemen” de meest succesvolle van dit in de begin jaren 70 zeer populaire trio. 

Een van de zusjes, Janneke de Roo,  zingt nog altijd en na veel aandringen van de piraten is ze de studio ingegaan en heeft een 2024 versie opgenomen van deze klassieker. Janneke de Roo natuurlijk bekend van haar hits als ‘Zeeman’ – “Huisje bij de brug”- “Niemand weet” en vele anderen. Haar discografie is nu uitgebreid met “Morgen is misschien te laat” en zal binnenkort te beluisteren zijn op de streaming sites als Spotify en Deezer en een van de drie nummers welke nog voor de zomer zullen worden uitgebracht. Meer weten over de muzikale weg van deze Drentse zangeres? Ze is zeer actief op Facebook en daar te vinden onder www.facebook.com/janneke.deroo.9