Nieuwe single Jeffrey Peters

Jeffrey Peters is al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met muziek. Dat was ook niet gek want zijn vader was een muzikant in hart en nieren en het werd hem dan ook met de bekende paplepel ingegoten. Dit jaar viert hij zijn jubileum.

Jeffrey zit 35 jaar in het vak waarvan de laatste 10 jaar als soloartiest. Zijn repertoire is zeer breed te noemen van pop, country tot schlager en natuurlijk het Nederlandstalige lied!

Zijn nieuwe single “Verliefd met heel mijn hart” is een cover van “The Mavericks”. Jeffrey heeft inmiddels meerdere singles van “The Mavericks” gecoverd. De tekst van “Verliefd met heel mijn hart” heeft Jeffrey zelf geschreven en het nummer is geproduceerd in zijn eigen studio. Door zijn grote muzikaliteit en het beheersen van meerdere instrumenten heeft hij de mogelijkheid zelf veel in te spelen in zijn eigen studio. Het nummer komt uit onder het label Peters Music.

“Verliefd met heel mijn hart” is te beluisteren op alle download- en streamingsportals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.