’n Kind is net ’n speeltuin, nieuwe single van De Stoopjes

Feestduo De Stoopjes is de studio weer ingedoken, dit keer om een zeer verrassend nummer op te nemen: “’n kind is net ’n speeltuin”. Geen feestnummer zoals het publiek van dit duo gewend is, maar een echt levenslied. Hiermee varen Annelies Burgers en Harold Stoop een andere koers in.

“Eigenlijk is het origineel van Corry Konings en Koos Alberts en wij hebben het nummer in een nieuw jasje gestoken, uiteraard in de studio Bling Music B.V. van Henk Damen. Het leek ons leuk om eens een wat gevoeliger nummer op te gaan nemen, maar dat is wel spannend natuurlijk. We hebben het nummer al aan een aantal mensen laten horen en die waren heel enthousiast”. Het Brabantse duo, dat in 2005 is opgericht kan dan ook niet wachten totdat het nummer wordt gelanceerd. “We vinden het zelf de mooiste productie, die we ooit hebben gemaakt. We lieten het nummer aan iemand horen die zei, als je het niet weet, dan zou je niet zeggen dat jullie het zingen, dat is toch wel een heel groot compliment”. De Stoopjes treden al jarenlang op, overal in het land en weten er een echt feestje van te maken. Hun grootste hit is ongetwijfeld “De Achtbaan”, die zij in 2011 opnamen en twee jaar geleden met succes opnieuw uitbrachten. Zowel Annelies Burgers als Harold Stoop hebben al eens een solonummer ingezongen op hun eerste album. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een tweede album dat omstreeks juni dit jaar wordt uitgebracht. “Dat gaat echt een feestje worden. We gaan dan weer een cd presentatie houden met tal van gastoptredens van collega artiesten. Maar eerst de single, we zijn hartstikke benieuwd hoe het publiek daarop gaat reageren”.