Martijn van der Zande – Waar je struikelt

Met zijn nieuwste single neemt songschrijver Martijn van der Zande de luisteraar mee naar een ontmoeting met een man en zijn hond. ‘Waar je Struikelt’ vertelt het verhaal van deze man die tijdens zijn leven aanzienlijke tegenslagen heeft moeten doorstaan.

Hij vindt troost in het aandachtig luisteren naar de vogels en leert met ze te fluiten. Zo ontwikkelt hij het vermogen om vreugde te vinden in de kleinste momenten. Tijdens een gesprek deelt hij met Martijn een ervaring over een val die hij ooit maakte, waardoor hij besefte dat er mensen zijn die om hem geven. Met zijn hond aan zijn zijde, blijft hij echter opgewekt en vol goede moed zijn weg vervolgen. Geïnspireerd door deze kleurrijke persoonlijkheid schrijft Martijn ‘Waar je Struikelt’ op zijn gitaar.