Juan Richard – Dit gaat nooit meer weg

Juan Richard omschrijft zijn nieuwe single ‘Dit Gaat Nooit Meer Weg’ als een productie met een compleet andere sound. Hij wilde een keer iets anders en nam daarvoor contact op met Tjeerd van Zanen.

Juan: ‘Tjeerd is een oud docent van me. Omdat ik normaal gesproken de regie in handen heb over alles wat ikzelf schrijf, zing en produceer, wilde ik dat gedeelte een keer aan iemand anders overlaten. Op het moment dat de studio inliepen begonnen er allerlei gesprekken over het leven. We kwamen al snel op mijn snelgroeiende tatoeage-verzameling en dat onder sommige bloemetjes namen staan van verbroken relaties. Juan gaf aan dit helemaal niet erg te vinden omdat uit iedere relatie een positieve les te halen valt. Tjeerd keek me aan en glunderde meteen. Dat was direct de opening naar de titel ‘Dit Gaat Nooit Meer Weg’. Tjeerd pakte gelijk een gitaar en het lied stond al snel in de stijgers. Het is een echte klassieke volksplaat geworden.