Harm Konink komt met debuutsingle “Jij wil alles”

Harm Konink was voor zijn debuutsingle op zoek naar een nummer met de gezellige klanken van de accordeon, waar hij zelf ook groot fan van is. ‘Ik hou van de sfeer die dit instrument aan een nummer kan toevoegen. Nadat ik contact had opgenomen met het bekende producers duo Vredeveld & Russchen, kreeg ik al snel van Robert te horen dat hij voor mij wel iets op de plank had liggen wat aan mijn wensen voldeed.

Nadat ik naar het hoge Noorden ben gereden om te luisteren naar het nummer “Jij wil alles” had ik gelijk het grote wauw effect en wist, dit moet hem worden! Kort daarna ben ik wederom afgereisd naar de studio om het nummer in te zingen, en hebben deze professionals mij geholpen om “Jij wil alles” net dat beetje extra te geven, met dit geweldige resultaat’, aldus een trotse en tevreden Harm. Voor in de toekomst wil Harm Konink veel muziek gaan maken en bouwen aan een mooie carrière als zanger, dus hou de media goed in de gaten.