Feest-Act De Koekeroes komen met debuutsingle ”Op de Camping”

Je feest is pas compleet met het Leidse DJ-duo de Koekeroes. Een energieke feest-act bestaande uit Alex (Alex DJ) en zanger Maurice (Morris/DJ Parla). Met beiden 25+ jaar ervaring in de muziek en entertainment branche is feest gegarandeerd!

Alex heeft als Alex DJ de afgelopen 25 jaar in vrijwel elke uitgaansgelegenheid in Leiden (en ver daarbuiten) gedraaid voor het meest uiteenlopende publiek. Maurice heeft ook als DJ en zanger overal gedraaid en gezongen komt oorspronkelijk uit Haarlem maar woont al weer ruim 20 jaar in Leiden. Ook is Maurice bekend als Dj Parla van de act Parla & Pardoux, bekend van het nummer Liberté, één van de meest bekende feestnummers. Na een vriendschap van ruim 20 jaar hebben Alex en Maurice nu de krachten gebundeld en de
DJ en feest-act de Koekeroes opgericht. Met vele creatieve ideeën gaan De Koekeroes de komende jaren feestnummers uitbrengen maar komen nu met hun debuutsingle “Op de Camping”. Met dit nummer zal wederom het dak er af gaan in vele feestzalen en feesttenten komende zomer en zal het luidkeels worden meegezongen.
Ook kun je De Koekeroes inhuren voor de meest uiteenlopende feesten. De legendarische 100% Fout Party, terug naar het leukste muziekdecennium met de Crazy 90’s Party of een interactieve show met de Discorad Party, het wordt één groot feest met de Koekeroes.