“Dat was jij alleen” is de titel van de nieuwe single van Helen Liebers


Helen Liebers staat inmiddels al ruim 40 jaar op de bühne. Ze komt uit een muzikale familie, haar vader Wim Liebers was ooit de frontman van het bekende orkest The Sunstreams. In 1994 verscheen haar eerste single “Jij alleen” van het Groesbeekse trio The Moonlights waar zij toen deel van uitmaakte.

Het nummer was terug te vinden in de hitlijsten en is vandaag de dag nog steeds op de radio te horen.

In 2012 besloot Helen na 30 jaar verder te gaan als solozangeres, en met succes! Er verschenen twee prachtige albums en diverse singles. Haar nieuwe single “Dat was jij alleen” heeft wederom een Grieks tintje en is geschreven door HHuub Arents die ook de tekst van “Jij alleen” had geschreven. Will Geerling van Studio Geerling heeft er een prachtig arrangement van weten te maken.

“Dat was jij alleen” is te beluisteren op alle streamingsdiensten waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.