ANTONIO HOLSKEN GAAT SAMENWERKING AAN MET NATIONALE ARTIESTEN PARADE

Nadat Antonio Holsken via z’n socials bekend had gemaakt dat hij de samenwerking met zijn platenlabel had beëindigd kreeg hij van verschillende partijen uitnodigen om ideeën uit te wisselen. Dat was niet eens de insteek van Antonio omdat hij eerst alles even op een rijtje wilde zetten, ook omdat het televisiewerk van Antonio en z’n partner Frans serieuze vormen heeft gekregen.

Met name de realityserie ‘Bij Ons Op Het Kamp’ en hun deelname aan ‘Steenrijk Straatarm’ heeft het koppel veel landelijke bekendheid opgeleverd. Inmiddels zijn er contracten getekend met Vincent TV Producties en Videoland/RTL. De komende tijd zullen de mannen regelmatig op tv te bewonderen zijn.

Omdat Antonio ervoor wil waken dat het televisiewerk zijn muziekcarrière niet gaat inhalen had hij zich voorgenomen om daar de tijd voor te nemen. Toch heeft het appje dat Antonio kreeg van Ton van Gils (Nationale Artiesten Parade) hem nieuwsgierig gemaakt en hebben ze begin april samen een goed gesprek gehad wat uitmondde in een overeenkomst. Vooral de goede contacten die Ton heeft met tv-producenten van muziekprogramma’s en de muziekredacties van vooraanstaande Nederlandstalige radiostations kunnen misschien net die deuren openen die voor anderen gesloten blijven.

Antonio:’ Ik heb Ton jaren geleden leren kennen als een ervaren, gedreven en energieke man die weet waar hij over praat. Qua optredens heb ik absoluut geen klagen maar het duwtje om nét dat stukje verder te komen kan Ton me geven. Vooral het werken met een klein team vind ik prettig. Ton heeft geen grote aantallen artiesten in z’n stal en kan op die manier iedereen de aandacht schenken die ze nodig hebben. Ik ben daarom ook trots dat op 25 april 2024 m’n nieuwe single verschijnt bij Nationale Artiesten Parade.’