Wolter Kroes viert 35-jarig jubileum met tweeluik ‘Eindeloos’ en unieke show in Het Concertgebouw

Al ruim 35 jaar staat Wolter Kroes aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met tal van grote hits op zijn naam waaronder ‘Viva Hollandia’, ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en zijn recente releases ‘Haal Alles Uit Het Leven’ en ‘De Bierkraan’. Maar voor wie denkt dat het einde voor de zanger in zicht is, die heeft het mis!

Dit jaar komt Wolter met veel nieuwe muziek, waarvan het eerste deel van zijn album ‘Eindeloos’ op 12 april verschijnt als onderdeel van een tweeluik. Het tweede deel zal in het najaar verschijnen. Als kers op de taart staat de zanger op 31 mei in Het Concertgebouw met zijn eigen show.

“Het klinkt misschien gek, maar ondanks dat ik al zolang actief ben heb ik nog steeds het gevoel dat ik pas net ben begonnen en dat er nog zoveel goede dingen gaan komen. Mijn album ‘Eindeloos’ laat dat ook duidelijk horen”, aldus Wolter. Het is een verzameling van zijn bekende recente hits en tal van nieuwe liedjes die hem op het lijf zijn geschreven. Van de typische Kroes platen tot verrassende liedjes waarbij de productie toch dat vertrouwde en herkenbare gevoel geeft.

Op vrijdag 31 mei betreedt Wolter het podium van Het Concertgebouw in Amsterdam. Ondanks dat dit zeker niet Wolter zijn eerste grote show is, is dit wel de eerste keer dat hij een eigen show heeft in Het Concertgebouw. Op deze avond wordt het publiek wordt meegenomen in het leven en alle muzikale jaren van de zanger. “Ik sta te popelen om straks het publiek een geweldige show te geven en al mijn bekende liedjes maar ook zeker de nieuwe werken te spelen!”

De kaartverkoop start op vrijdag 15 maart om 10.00 uur via de website van Ticketmaster.

Het eerste deel van Wolter zijn album ‘Eindeloos’ is vanaf 12 april beschikbaar.