WESLEY KLEIN TOONT VAKMANSCHAP MET NIEUWE SINGLE ‘NOOIT MEER ZONDER JOU’

We zijn verheugd om de release van de nieuwe single ‘Nooit Meer Zonder Jou’ van Wesley Klein aan te kondigen! Dit lied, een vertaling van Edsilia Rombley’s ‘On top of the world,’ dat eerder schitterde in Beste Zangers dankzij de onmiskenbare stem van René Froger, is door Wesley op geheel eigen wijze vertolkt.

In de videoclip wordt een prachtig verhaal verteld: een avondbezoek aan een drive-in bioscoop waar Wesley Klein solo optreedt, ondersteund door gracieuze danseressen die zijn muziek tot leven brengen. Een unieke interpretatie die de passie en talenten van Wesley Klein op indrukwekkende wijze weerspiegelt.

‘Nooit Meer Zonder Jou’ belooft een meeslepende en betoverende luisterervaring te worden die de harten van velen zal raken. Mis deze bijzondere release niet en geniet van het vakmanschap van Wesley Klein zoals nooit tevoren.