Wesley Boes komt met nieuwe single “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer”

De in Den Haag geboren Wesley Boes en thans woonachtig in Veenendaal, is al van jongs af aan bezeten van muziek en dan met name Nederlandstalige muziek. Het is tevens zijn grootste hobby en hij heeft weer een mooie nieuwe single mogen maken, genaamd “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer”.

“Ik had het idee om van een oud nummer een mooie nieuwe cover te maken en het in een nieuw jasje te steken. Ik kwam uit bij “Schrijf me geen mooie brieven meer”, het origineel is van Marianne Weber.
Al enige tijd liep ik rond met dit nummer in mijn hoofd en heb contact opgenomen met mijn labeleigenaar Adriaan Drost van CD Hamster Music, om te kijken wat hij ervan vond. Ook hij stond gelijk achter dit idee. Daarna heb ik contact opgenomen met producer Dylan van der Feen die er mooie nieuwe productie van gemaakt heeft en waar ik ongelofelijk trots op ben”, aldus Wesley Boes.

Wesley Boes is momenteel een veel geboekte zanger en heeft al vele singles op zijn naam staan. Hij hoopt natuurlijk dat deze nieuwe single “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer” die onder het label van CD Hamster Music uitgebracht wordt, ook weer goed opgepakt gaat worden bij de vele radiozenders.