Vanavond heeft Bianca ‘koppien’

Met de Vastelaovend nog vers in het geheugen, brengt zangeres Bianca Balendonck in de aanloop naar Halfvasten een gloednieuwe single uit. De zingende pedicure uit Melick heeft een klassieker van Pierre Kartner in een fris nieuw jasje gestoken. Ooit onsterfelijk gemaakt door Hannie, verschijnt het nummer nu in een Limburgstalige versie: “Maar venaovend höb ich koppien”.

Bianca geniet vooral bekendheid via de Limburgse commerciële televisiezender TV Ellef, waar ze als vaste gast in het programma Kaffee Noppes wekelijks de actualiteiten met de stamgasten bespreekt. In het café pakt ze echter ook regelmatig de microfoon om haar Limburgse hits ten gehore te brengen. Deze week staat ze opnieuw op het podium, waarbij twee dames uit de TV-kroeg haar als achtergrondzangeressen bijstaan. Het geheel levert een prachtig plaatje op.