Tino Martin CD ; 010-020 Live In De Ziggo Dome

22 maart komt Tino Martin met een CD genaamd  010-020 Live In De Ziggo Dome. Twee grootse concerten binnen een tijdsbestek van ruim een maand; Tino Martin deed het gewoon! Hij stond op 14 oktober 2023 in de Ziggo Dome (020) en op 17 november 2023 in Rotterdam Ahoy (010), twee uitverkochte zalen met een uitzinnig enthousiast publiek.

Bekende nationale gastartiesten, veel showeffecten en uiteraard de voor Tino zo bekende glitter en glamour waren de ingrediënten van twee onvergetelijke concerten die niet alleen bij het publiek, maar ook bij Tino (en zijn team) nog lang zull en nagalmen! Alle grote hits vanaf Tino’s doorbraak kwamen voorbij en van begin tot het eind was het één groot feest, waarbij iedereen compleet ‘uit z’n bol’ging. Mart Hoogkamer zette samen met Tino de zaal op z’n kop met hun laatste hit ‘Hartslag van de Stad’. Er waren emoties bij velen zichtbaar toen Trijntje Oosterhuis en Tino met heel hun hart het duet ‘Door Weer en Wind’ zongen. Uiteraard mochten Yves Berendse en Quido van de Graaf niet ontbreken op dit feestje van hun goede vriend. En de g rote verrassing van de avond was natuurlijk Lil Kleine.”Dankbaar en trots, dat zijn de woorden die het eerst in mij opkomen als ik terug denk aan mijn 010/020-concerten. Tijdens beide shows heb ik mooie en bijzondere momenten meegemaakt die ik tot op de dag van vandaag als dierbare herinneringen blijf koesteren. Ook ben ik super trots op mijn gasten die zich volledig hebben gegeven en er mede voor hebben gezorgd dat het twee spetterende avonden werden”, aldus Tino zelf.

Tino Martin 010 020 CD

Tracklist

Ouverture – Tino Martin
This is my life (Bonustrack CD) – Tino Martin
Hou me vast – Tino Martin
Album 1 medley (jij liet me vallen) – Tino Martin
Jackson 5 medley – Tino Martin ft. Quido van de Graaf
Doe wat je wil – Tino Martin
Jij liet me vallen – Tino Martin
Later als ik groter ben – Tino Martin
Loop niet weg – Tino Martin
Laat me leven – Tino Martin
UB40 Medley – Tino Martin
Album 2 Medley (hoe ik het zie) – Tino Martin
Laat mij alleen / Heel zijn leven is een spel – Tino Martin
Unchained Melody – Tino Martin ft. Mart Hoogkamer
Hartslag van de stad – Tino Martin ft. Mart Hoogkamer
Album 5 Medley (dit is het levenslied) – Tino Martin
Door weer en wind – Tino Martin ft. Trijntje Oosterhuis
If you could see me now – Tino Martin
Zij weet het – Tino Martin
Vanavond (uit mn bol) – Tino Martin
Mooiste tijd – Tino Martin
Gabber – Tino Martin ft. Lil Kleine
We are the champions – Tino Martin